Ученическое самоуправление

Учнівське самоврядування  Президентсько-парламентська республика Петрівської ЗОШ I-III ступенів.

ДЕВІЗ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ:

"САМІ ВИРІШИЛИ --

САМІ ЗРОБИЛИ --

САМІ ВІДПОВІДАЄМО.'

КРЕДО УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

1.ВСЕБІЧНО РОЗВИВАТИСЯ САМОВДОСКОНАЛЮВАТИСЯ САМОРЕАЛІЗОВУВАТИСЯ НА БЛАГО НАШІЙ БАТЬКІВЩИНІ, НАРОДОВІ УКРАЇНИ, СВОЇЙ РОДИНІ, ШКОЛІ , СОБІ І СВОЇМ РОВЕСНИКАМ.

2.ЗАБЕСПЕЧУВАТИІ ЗАХИЩАТИ ПРАВА ТА ІНТЕРЕСИ УЧНІВ НА ОСНОВІ ВИКОНАННЯ ПРАВИЛ І ЗАКОНІВ ШКОЛИ.

3.ФОРМУВАТИ ПОЧУТТЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ,СВІДОМОГО СТАВЛЕННЯ ДО УЧАСТІ КОЖНОГО У ВИРІШЕННІ ВАЖЛИВИХ ПИТАНЬ ШКІЛЬНОГО ЖИТТЯ,ОВОЛОДІННЯ НАУКОЮ УПРАВЛІННЯ.

4.СПРИЯТИ РЕАЛІЗАЦІЇ ІНТЕРЕСІВ, МОЖЛИВОСТЕЙ ТА БАЖАНЬ ДІТЕЙ.

5.ПРАГНУТИ УЗГОДЖЕНОСТІ Й БАЛАНСУ ІНТЕРЕСІВ УЧНІВ І ДОРОСЛИХ.